Distributor site brand picture1.png

Brands

PPG Scandinavia markedsfører og selger totalt fire markedsledende lakkmerker i Skandinavia, Estland og Island.

PPG, Nexa Autocolor og Max Meyer er tre komplette produktlinjer til både personbiler og kommersielle kjøretøy. Den fjerde produktlinjen er Selemix, som er utviklet til lakkering av emner innenfor den lettere industrien.

I PPG Scandinavia arbeider vi målrettet med å gjøre produktsortimentet vårt så enkelt i bruk som mulig. Et godt eksempel på dette er at man kan bruke én og samme herder til alle hovedproduktgruppene. Dette betyr at dersom man bruker PPGs produkter, kan man nøye seg med en minimal lagerbeholdning. Samtidig er det kompakte produktsortimentet enkelt å bruke, noe som minimerer risikoen for å gjøre feil i produksjonen.

Øker produktivitet og inntjening

Dessuten har PPG en av markedets bredeste fargevariantdatabaser, og dette medvirker til at fargetilpasningen med våre produkter er blant de beste på markedet. Produktlinjene inneholder også en rekke unike produkter. Det gjør at produksjonen optimeres til fordel for både produktiviteten og inntjeningen.  

Samtidig kan man i kombinasjon med produktlinjene PPG og Nexa Autocolor bruke ProcessManager, som er et unikt verktøy til prosessoptimering som fjerner nesten alt papirarbeid og gir fullt innblikk i både produksjonsflyten, inntjeningen og omkostningene på et billakkeringsverksted. Samtidig inneholder systemet en mulighet for å koble til lagerstyring med automatisk gjenbestilling. Du kan lese mer om ProcessManager på ProcessManagers egen hjemmeside.

For mer informasjon om våre fire varemerker kan du gå inn på hjemmesiden vår ved å klikke på på Brand og velge det språket du ønsker under "Our Brands".