Scan_Banner_Training.jpg

Opplæring

Hos PPG Scandinavia mener vi at løpende etterutdannelse av våre kunders medarbeidere bidrar til at de kan nå sine økonomiske og forretningsmessige mål.  Tanken er at den nyeste kunnskapen og inngående kjennskap til nye materialer og forarbeidsteknikker er avgjørende for å kunne drive en lønnsom bedrift i et svært  konkurransepreget marked.

Med en innovativ tilgang og stor kunnskap om hele reparasjonsprosessen kan PPG Scandinavias erfarne instruktører sikre at du som kunde har den nyeste kunnskapen på markedet og samtidig lære deg opp i de rette verktøyene og dermed optimere inntjeningen i virksomheten din.

Fokus på optimering

I tillegg til de nyeste reparasjonsteknikkene kan vi også tilby undervisning i sentrale emner som økonomi, sikkerhet og verkstedsoptimering. Derfor bruker vi blant annet de nyeste LEAN-prinsippene for å sikre at våre kunder har den beste ballasten til den daglige driften av virksomheten. Kursene blir gjennomført i de beste rammer i treningssentrene våre i Skandinavia og ellers i Europa.

Online kurs

Vi tilbyr også et bredt utvalg av online kurs. 

Du kan lese mer om våre opplæringsprogrammer på de spesifikke merkesidene for PPG og Nexa Autocolor.