Scan_Banner_Customer.jpg

Kunde

I PPG Scandinavia er grunnfilosofien vår at vi har suksess først når vi har hjulpet kundene våre med å få suksess og en mer lønnsom virksomhet. Derfor inngår vi et partnerskap med kundene våre der vi  målrettet arbeider med å sikre at de har de mest effektive prosesser og den best mulige arbeidsflyten i virksomheten – uansett om det er snakk om et billakkeringsverksted eller lettere industriell lakkering. Samtidig arbeider vi løpende med å videreutvikle kundenes kompetanse, da det også ofte kan være nøkkelen til en mer lønnsom virksomhet.

En del av forklaringen på at vi har stor dokumentert suksess med forberedelsen av arbeidsprosessene – og dermed inntjeningen – hos kundene våre, er at vi alltid tar utgangspunkt i de konkrete utfordringene som kan oppstå på et lakkerings- og bilverksted.

 

Når de viktigste utfordringene er definert, er en annen viktig faktor at vi alltid kommer med våre individuelle anbefalinger på bakgrunn av konkrete data. Dette betyr at vi kan måle om de initiativer vi setter i gang, virker. Samtidig betyr det at vi med data fra den enkelte kundens produksjon i praksis kan vise at vi holder det vi lover.

Et viktig redskap i denne sammenhengen er ProcessManager, som er et unikt verktøy til prosessoptimering som fjerner nesten alt papirarbeid og gir fullt innblikk i både produksjonsflyten, inntjeningen og omkostningene på et billakkeringsverksted. Samtidig inneholder systemet en mulighet for å koble til lagerstyring med automatisk gjenbestilling. Du kan lese mer om ProcessManager på ProcessManagers egen hjemmeside.